GYIK: Magyar

Frequently Asked Questions

SZPONZORÁLÁS & DÍJAK

 

Az alkalmazás tényleg ingyenes? Ingyenes is marad?

Igen, a LearnMatch alkalmazást együttműködő partnereink szponzorálják.  Ha az app használatakor a szponzorok közül választasz, akkor az alaptanfolyamok ingyenesek és azok is maradnak!

Nem értem mit is jelent a szponzor.  Később fizetnem kell?

A LearnMatch a szponzorok pénzügyi támogatása miatt a felhasználónak ingyenes, ezért addig, amíg szponzort választasz, az alkalmazás használata ingyenes marad.  Az app tartalmaz fizetős tartalmakat is, mint például a cégek által kért oktatási modulok, de ezek külön jelölve vannak.

 

TANULÁSI MÓDSZER

 

Miért jobb a LearnMatch más, hasonló alkalmazásoknál?

  1. A LearnMatch fantasztikus szponzorjainknak köszönhetően ingyenes, és reklámok NÉLKÜL fut.
  2. A LiveMatch egyedi abból a szempontból, hogy segítségével játékosan, barátaiddal és családtagjaiddal együtt, szórakozva tanulhatsz nyelveket (a játékos elemek jó szórakozási lehetőségeket kínálnak).
  3. Az app majdnem 40 anyanyelven érhető el, ami több, mint amit a piacon található egyéb alkalmazások kínálnak.
  4. Az app fejlesztése Németország vezető szókincstanuló alkalmazása, a phase6 már bevált oktatási algoritmusain alapszik, így biztos lehetsz benne, hogy pedagógiailag megalapozott módszerrel tanulhatsz.

Internetkapcsolattal tudom csak használni a LearnMatch-t? 

A bejelentkezés után a LearnMatch offline állapotban is használható, mert így a tartalom okostelefonodra már letöltésre került.
A kezdésnél (akár Gyakorlás vagy LiveMatch esetén) néhány másodperces internetkapcsolatra van szükség.  Ha barátaiddal valós idejű LiveMatch meccset szeretnél játszani, jó internetkapcsolattal kell rendelkezned.

Úgy tűnik, elértem azt a szintet, hogy nem találok új szavakat amiket gyakorolni tudnék – mi a teendőm?

Gratulálunk!  Ez azt jelenti, hogy nagyszerűen elsajátítottad az új szókincs elemeket.  Talán választhatnál egy nehezebb szintű tanfolyamot. Vagy esetleg egy másik nyelvet szeretnél elkezdeni? 

Hogy adhatok hozzá saját szavakat és hozhatok létre saját szólistát a LearnMatch-ben?

Kattints a képernyő jobb felső sarkában látható nagyító ikonra.  A kívánt szót/kifejezést gépeld be a telefonodon, vagy megadhatod szóban is.  Kattints a szóra, ahol megjelennek a hozzá kapcsolódó fordítások, definíciók, példamondatok vagy kép – itt lehetőség nyílik arra, hogy a szót/kifejezést hozzárendeld saját szótáradhoz.
Ezen kívül okostelefonodon/tableteden kiemelhetsz szavakat az internetről vagy akár email szövegéből, ezeket megtekintheted vagy hozzárendelheted saját szótáradhoz.  A munkaasztalon nyisd meg a learnmatchdict.com oldalt (LearnMatch bejelentkezésedet használva) így az alkalmazáson belül hozzárendelheted a szavakat saját szótáradhoz.

 

HAVI KIHÍVÁS

 

Miért törölték Kicker Kihívás Pontjaimat?

A Kicker Kihívás egy hónapra szól.  Ez azt jelenti, hogy az adott hónap első és utolsó napja közötti időszakban gyűjtheted a pontokat.  A hónap végén a pontgyűjtés új kihívással újraindul.

Minden nap játszok Kicker Kihívást – miért nem kapok több pontot?

Örülünk, hogy annyira tetszik a Kicker Kihívás, hogy minden nap játszol a LiveMatch appal!  Azonban csupán az adott hónap 20 legjobb eredménye számít bele az eredménybe.

 

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

 

Nem működik a hang.  Mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizd hogy engedélyezted-e audio használatát.
Ha ez nem oldja meg a problémát, az info@learnmatch.com email címre küldd el milyen mobiltelefont és melyik alkalmazás verziót használsz.  Rövid idő belül válaszolunk!

Az app lassú és akadozik. Hogyan tudom ezt megoldani?

Ezt általában az internetkapcsolat okozza.  Ellenőrizd az internetkapcsolatod sebességét okostelefonodon egy másik alkalmazás (pl.: böngésző) használatával.  Ha meggyőződtél róla, hogy az internet elég gyors, zárd be és indítsd újra a LearnMatch appot.

Miért nem engedi az app új szavak tanulását 100 szó elérése után?

Előfordulhat, hogy az AppStoreból a LearnMatch helyett a LearnMatch Business alkalmazást töltötted le?  Ha a jobb felső sarokban a sötétzöld LearnMatch Business logó jelenik meg és 100 szó elsajátítása után azt az üzenetet kapod, hogy vedd fel a kapcsolatot a Vision Educationnel, akkor a LearnMatch Business Appot használod.  Semmi gond: töltsd le a LearnMatch alkalmazást (a világos zöld logós app) az Appstoreból, amivel új nyelveket és szavakat ingyenesen sajátíthatsz el. 

 

JAVASLATOK

 

Van amit máshogy fordítanék le – küldhetek javaslatokat?

Célunk kiváló minőségű, folyamatosan javuló tartalmat nyújtani.  Éppen ezért mindig örömmel vesszük a javító szándékú visszajelzéseket, melyet a info@learnmatch.com email címre várunk.  Ha a javaslat jelentősen javítja az alkalmazás tartalmát, egy apró ajándékkal mondunk köszönetet a ránk szánt időért.

Miért nem elérhetők az orosz/kínai… egyéb más nyelvek a LearnMatch appban?

A LearnMatch appban jelenleg hat nyelv érhető el: angol, német, spanyol, olasz, francia és portugál.  A fejlesztés első szakaszában az idegennyelv tanulásban legkeresettebb nyelvekre összpontosítottunk, azonban az amerikai angol és egyéb nyelvek szintén elérhetőek lesznek a jövőben – kérjük, jelezd melyik nyelvet szeretnéd megtanulni, lehet, hogy az lesz a következő, amit hozzáadunk az alkalmazáshoz!

 

FIÓK

 

Miért hasznos regisztrálni?

A regisztráció lehetővé teszi, hogy megtervezd és kövesd saját tanulási folyamatodat, függetlenül attól milyen hardvert használsz – így például, ha másik telefonod lesz, nem kell újrakezdened!  A bejelentkezéssel tanulmányaid mentésre kerülnek, valamint LiveMatch játékot játszhatsz barátaiddal és saját szótárt alakíthatsz ki.  

Hogyan törölhetem fiókomat?

Kérjük, küldj egy üzenetet az info@learnmatch.com email címre és töröljük fiókodat.